Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Новите слушалки на Samsung – 24-битов звук и подтискане на външния шум

През август миналата година Samsung представи безжичните слушалки Galaxy Buds2. На последното събитие Galaxy Unpacked, на което корейците показаха новите си сгъваеми смартфони и последното поколение умни часовници, производителят обяви и Pro версията на слушалките.

Слушалките Galaxy Buds2 Pro TWS са с 15% по-малки от своите предшественици, което ги прави по-удобни за продължителна употреба. Производителят не променя радикално дизайна в Pro версията – кутията на слушалките обаче е леко променена, а покритието ѝ е матово, а не лъскаво.

seo blog7

В новия продукт компанията е финализирала функцията за активно намаляване на шума. Galaxy Buds 2 Pro разполага още с Ambient Mode и с технологията Voice Direct. И двете функции са полезни, когато говорите по телефона, като ефективно намаляват околния шум и същевременно усилват гласа на говорещия.

Инженерите на Samsung не са забравили и за качеството на звука, което е значително подобрено в Galaxy Buds 2 Pro. Всяка слушалка има три микрофона и е оборудвана с 10 mm драйвери. Иновацията поддържа предаване на 24-битово Hi-Fi аудио, както и технологията Dolby Head Tracking за симулиране на съраунд кинематографичен звук.

Galaxy Buds 2 Pro поддържат Bluetooth 5.3, като имат и защита от влага и прах по стандарта IPX7. Освен това слушалките са с вградена функция SmartThings, която ви позволява да ги намерите, ако са изгубени.

Samsung Galaxy Buds2 Pro имат 61 mAh батерия. Това гарантира до 5 часа работа с функцията за намаляване на шума или до 8 часа без нея. Калъфът на устройството, който поддържа безжично зареждане Qi, е оборудван и с USB-C конектор и има батерия от 515 mAh, която ви позволява да увеличите общия живот на Galaxy Buds2 Pro до 18-29 часа съответно с включено и изключено намаляване на шума .

See also  Snapchat вече е наличен и за компютър

гръцки преводач Добрич

Безжичните слушалки Galaxy Buds2 Pro ще се предлагат в три цвята – бяло (White), черно (Graphite) и лилаво (Bora Purple). Предварителните поръчки за иновацията ще започнат да се приемат от 10 август. Реалните продажби стартират на 26 август. Компанията е оценила Galaxy Buds2 Pro на $230.

Поставете оценка:

4.8

Оценка 4.8 от 10 гласа.

Източник: