Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Нов стил в света на тунинга – изгорели автомобили (ВИДЕО)

В света на тунинга и стайлинга се появи нова мода. Към момента не е ясно дали този стил ще се развие и разпространи по целия свят, но пък е достатъчно интересен за да му отделим малко внимание. В известен смисъл изглежда като така наречения рат-тунинг (умишлено ръждясали и състарени автомобили).

seo blog7
Нов стил в света на тунинга - изгорели автомобили (ВИДЕО)

Тунингът, който виждате на снимките прави колата да изглежда така, сякаш е претърпяла пожар. Авторите го определят, като отделна субкултура в света на автомобилните модификации. Как се казва стилът на колите, изглеждащи като след пожар? Засега новото тунинг течение няма име, но ако се наложи, най-вероятно ще получи название с префикса “огън”.

Нов стил в света на тунинга - изгорели автомобили (ВИДЕО)

По един или друг начин тази Mazda MX-5, която виждате на снимките, може да се счита за първородна за новия стил. Авторът на проекта намира колата на сметище и решава да възстанови само техническата част, като не променя нищо отвътре и отвън. Но по време на ремонта той прави и някои необичайни нововъведения – вместо разширителен съд монтира бутилка уиски.

Нов стил в света на тунинга - изгорели автомобили (ВИДЕО)

Колкото и да е странно, според новия собственик на този “Франкенщайн на колела”, когато го е взел от сметището, автомобилът е бил в доста прилично техническо състояние. След отстраняване на късото съединение в електрическата верига на горивната помпа колата потегля ! Според ентусиастите, направили този проект, има известен чар в кола с такъв външен вид. Вижте повече.

гръцки преводач Добрич

Поставете оценка:

2.3

Оценка 2.3 от 11 гласа.

Източник:

See also  Hyundai превърна Ioniq 5 в пречиствател за въздух (ВИДЕО)