Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Нона Йотова намира убежище в по-студена държава СНИМКИ

Нона Йотова е решила да търси убежище в по-студена държава. И го намира. А причината за драстичното й решение ще стане ясно съвсем скоро – от спектакъла “Кръстопът на надеждите”.

Представлението е на известната режисьорка Клара Армандова, която е специализирала и работила дълги години във Великобритания. А датата на премиерата е 4 април в Нов театър – НДК.

seo blog7

Нона Йотова развихри въображението с тези секс признания СНИМКА

Това е авторски спектакъл на театрално студио “Визион”. От екипа издават, че представлението разгръща неудържимо смешните преживелици на две човешки същества в стремежа им да бъдат оценени като личности, предава БТА.

Нона Йотова с първа реакция за самоубийството на брат си СНИМКИ

Бъни (Нона Йотова) с истинско име Бонка е българка, намерила убежище в “по-студена” държава. Тя има актьорски талант и мечтае да стане филмова звезда, но вместо това й предлагат да участва във филми за възрастни. Финула Мърфи (Явор Костов-Яша) пък има уникален писателски талант, който обаче, вместо да радва, плаши околните. За разлика от Бъни, Финула не познава никоя страна извън пределите на родното си място.

гръцки преводач Добрич

Музиката за спектакъла е на Добромир Кисьов, а за текста на песните е “виновна” самата Нона Йотова. Хореографията е дело на Явор Костов, а сценографската среда е поверена на Йордан Карачивиев./show.blitz.bg

Източник

See also  Гущерова с кралски подарък от мъжа си