Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Светлана показа сина си

Християн Гущеров глези като принцеса бременна си съпруга. Светлана, която според слуховете ще стане майка за трети път тази пролет, се наслаждава на петзвезден СПА лукс във вила, която разполага с джакузи в хола. Глезотията се захранва с минерална вода и открива прекрасна гледка към телевизора на тавана на вилата. В него се забавлява и синът на семейството, който за първи път се показва пред публика, па макар и само с едното си краче, видя Hotnews.bg.

seo blog7

От сторитата, споделени от семейството, ясно се вижда, че Светлана упорито крие корема си, което налива вода в мелницата на слуха, че ще ражда трети наследник на съпруга си.

Двамата официално мълчат за новината. Бебе №3 е правено също на луксозно място-баровски комплекс край Обзор, в който почиваха през лятото.

Двойката дъжи далеч от медиите двете си деца:Анелия -Добромира, която ще стане на три години само след няколко дни и сина Добромир, появил се на бял свят през 2020 година. Светлана неведнъж е казвала, че няма намерение да ги покаже дори като ученици, затова тази снимка със сигурност ще остане една от малкото, на които се вижда Добромир. 

гръцки преводач Добрич

Източник:

See also  Ето къде се нашари с татуси Анита на Рачков СНИМКИ