Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Мощен хейт заля новия "Ерген" Евгени Генчев, оказа се, че той… ВИДЕО

Втори сезон на “Ергенът” вече чука на вратата, особено след като вече стана ясно и кой ще влезе в ролята на най-желан тв ерген у нас в следващите месеци.

Става дума за пианиста Евгени Генчев, който със сигурност е провокирал интересна на мнозина, но също така явно предизвика и не малко недоброжелателни реакции в социалните мрежи. Нещо повече – оказва се, че Евгени не впечатлил мацките от първи сезон на романтичната продукция, по-конкретно победителката Виктория Капитонова, Людмила и Венета.

Ето го новия “Ерген” на България, оказа се истински виртуоз ВИДЕО

Първият “Ерген” Виктор Стоянов пък, дори не е споделил новината за наследника си в шоуто. Виктория, Людмила и Венета пък са пожелали единствено успех на Евгени и нищо повече.

“Ергенът” Виктор и гаджето му Мария най-после се разкриха СНИМКИ

Рускинята, която спечели в първи сезон, дори направи и алтернативен кастинг в Инстаграм профила си, в който последователите й могат да предлагат любимците си за ерген № 1 на България. От него излезе, че мнозина биха искали да видят в тази роля Фики Стораро, Филип Буков, чието име бе спрягано за шоуто, Иво Аръков, та дори и Бойко Борисов.

Засега самият Евгени Генчев не е коментирал реакциите на участниците в първи сезон, нито пък своето собствено предстоящо участие във формата. Пианистът дори не е постнал официалния тийзър.

Както вече стана ясно, новият най-желан тв ерген е световноизвестен пианист, завършил е Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в огромни зали и си е партнирал с холивудски звезди и големи музиканти./show.blitz.bg

Източник

See also  Веско Маринов с юбилейно морско турне, ето къде гостува СНИМКИ