Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Синът на Мария Гроздева вдигна градуса в "Игри на волята" СНИМКИ

Доста оспорван се очертава да бъде четвъртият сезон на риалити формата “Игри на волята”, защото в него този път на едно място са събрани сериозни спортисти с големи постижения, които на всичкото отгоре, поне засега, демонстрират и страхотни способности в игрите.

Някои безспорно успяха да се отличат не само с атлетизъм, но и с достатъчно чаровно излъчване, което да привлече зрителското внимание. Например Валери, който е син на шампионката ни по спортна стрелба Мария Гроздева. Той си спечели капитанската битка, осигурявайки предимство на племето на “Безстрашните”. 

seo blog7

Виктория погна яко тройната коалиция в “Игри на волята”, иска да ги съсипе СНИМКИ

Валери сякаш е одрал кожата на популярната си майка, освен това има и същата настървеност в погледа по време на битките, демонстрирайки завидни концентрация, сръчност, кординация, бързина и ловкост. Той дори се е превърнал във фаворит за големия финал за мнозина, съдейки по коментарите по форумите.

Попиляха Илиян от “Игри на волята” СНИМКИ

Валери си пада много по екстремните спортове. Карал е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова скала и е опитал от удоволствието да скочи с парашут от 3500 м височина./show.blitz.bg
 

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Мариан Бачев мина през скенер преди полет! Остана шокиран от кашон, пълен със... СНИМКА