Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Минаха границата! Нова лъжа от Гани – спя с шефа на ГДБОП

Войната между съпрузите Илиян Найденов и Джулиана Гани мина границата на нормалността и намеси една от най-важните силови структури в държавата-ГДБОП. Съпругът на силиконката изплака, че може да бъде премахнат и че жена му има дебели връзки, дори в дирекцията за борба с организираната престъпност. На запис, качен преди малко от фитнисинструктора се чува как Гани споделя, че е била интимна с шефа на спецполицаите, който се казвал Васко.

Очевидно е, че силиконката лъже както обикновено, защото директор на ГДБОП е главен комисар Калин Стоянов. Той смени на поста Любомир Янев и никакъв Васко няма сред директорите. В записите Гани непрекъснато повтаря колко мрази мъжа си, докато през цялото време в инстаграм демонстрираше перфектно семейно щастие.

Тя дори заплашва да го наръга, докато спи и го замерва с камъни. Найденов, който очевидно месеци наред е записвала все още законната си половинка, се държи неадекватно, като се жалва като ощипана госпожица и предупреждава, че ако с него се случи нещо, доказателствата няма да потънат. Как може здрав и прав мъж да се бои от силиконка, с очевидно развинтено въобръжение, остава загадка.

Заместването на държавна структура в ужасни махленски скандал обаче е напълно недопустимо, както и поведението на доскоро влюбените гълъбчета. Редно е прокуратурата да се намеси и да попита Гани защо сипе клевети срещу ведомството.

Източник:

See also  Галена и Азис пуснаха билети по 150 долара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *