Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Мариан Бачев мина през скенер преди полет! Остана шокиран от кашон, пълен със… СНИМКА

Актьорът Мариан Бачев шокира с признанието си на какво е станал свидетел на родното летище. Хващайки самолета то Варна към София подчиненият на Слави Трифонов е преживял комична ситуация. 

Никой не може да повярва какво е извадила жената от шкафа при проверката на скенер. Бачев още не може да се окопити от гледката. 

seo blog7

“След прекрасния спектакъл на “Оркестър без име” вчера, днес вече съм на летището напът за София. Идва ред на граничен контрол. Свалям си очила, лаптоп, колан… Винаги внимавам да не си изгубя гайката при бързото му сваляне. Този път обаче забравих. Минах през скенера, чакам си ръчния багаж”, споделя той.

Обръща се към служителката с въпрос: “Извинете, знам, че звучи може би тъпо, но може ли да погледнете дали гайката колана ми не е паднала някъде там”. 

“Любезна служителка се усмихва до уши и отива да погледне. Не я намира. Навежда се и изважда от шкафа цяла огромна кутия, пълна с гайки.

– Изберете си, която поискате! Или си вземете няколко!

Избрах си. Усмихнат ден и на вас”, разказва той за комичната си ситуация и показа снимка на кашона с гайки за колан./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Мика Стоичкова се награби с новото си гадже ВИДЕО