Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Вече е прекалено: Джулиана Гани само чака да роди и ляга под ножа за… ВИДЕО

Джулиана Гани е в седмия месец в второто си дете, но вече си уговаря следваща пластична операция. Ще се хванете за главата като разберете на какво ще се подложи силиконката в името на красотата. 

Процедурата е била назначена преди да забременее, но плановете й са се осуетили. Затова Гани чака с нетърпение да се отърве от корема и да се подложи на нови интервенции.

seo blog7

На Джулка й спретната един телефонен пранк, на който тя се хвана и си каза всичко. Поставено лице се обади на Гани, представяйки се като мениджър на измислена голяма турска пластична клиника. Търсят Джулиана, за да им стане рекламно лице и да брандират самолети с нейния лик. 

Кой може да откаже на такова предложение?! Оказа се, че Джулиана е верно куче на д-р Николай Георгиев и от новите си рекламодатели поиска ден за размисъл. Но не пропусна да спомене, че преди да забременее е щяла да си прави преса на корема. 

Нито за минута не се поколеба да попита дали от клиниката биха се навили да й направят безплатен липолазар. От видеото не става ясно дали Джулиана все пак накрая е разбрала, че участва в скрита камера и как е реагирала.

Но е факт, че Джулиана иска да си сложи метална пластина в корема, която имитира мускулни плочки. Говори се, че на такава интервенция се е подложила и Галена, която напоследък срази с безупречен външен вид./show.blitz.bg

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Гала разкри кога се завръща