Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Лефтеров срина Мирела със земята, говори открито за флирта й с Валери

Снощи приключи поредната оспорвана битка в „Игри на волята: България“, а резултатът е ясен. Със сълзи в очите Димитър Лефтеров се раздели с предаването.

На финала видяхме, че с Мирела, която е негова бивша приятелка, си размениха не особено ласкави реплики. Всички се надяваха, че могат отново да се съберат, но след последните случки това изглежда невъзможно. Или пък не?! Лефтеров разкри истината за чувствата си към Мирела и коя е най-голямата му любов. 

seo blog7

“Имаше някакво пренасочване на вина от страна на Джаферович към мен, свързано с отпадането на Мирела. Някак си се измиха приятелски ръцете с това, че тя взе решение да я изпрати на битка. След това аз бях упрекван – защо не съм я защитил. Това са абсолютно безпочвени упреци и аз не ги приемам. Смятам, че никой на никого не е длъжен. Както имаше въпроси към Фифо – защо не си използва грошовете, за да ме спаси. Това е игра, в която всеки играе за себе си. Вече сме много близо до финалите. Той защити честта ми, за разлика от Мирела”, категоричен е той. 

“Много сме далеч като индивидуалност, като възпитание и като цели. Вярвам, че и тя е добър човек и се стреми към най-хубавото за себе си. Тя има нужда да вземе своето и й пожелавам най-доброто. Но то е много различно от това, което виждам за себе си занапред”, казва той за бившата си. 

“С Валери се чуваме често. Реално той беше човекът, който след като излязох навън, пръв ме потърси. Звънна ми, за да ми обясни всичко. И за да ми се извини заради ситуацията, в която сме изпаднали и тримата. И наистина, когато казва, че за него съм ценен приятел и би искал да има човек като мен в живота си, той го има предвид. Мирела също ме потърси след Игрите, но искаше да й направя услуга”, обясни той любовния триъгълник, в който неволно бе въвлечен в шоуто./show.blitz.bg

See also  PR-ът Наско Лазаров на 50: Искам да имам дете!

Източник

гръцки преводач Добрич