Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Лъсна истината! От ромски произход ли е Преслава?! СКРИЙНШОТ

Дългоочакваната дуетна песен между Преслава и Софи Маринова е факт и за броени часове се превърна в истински хит с милиони гледания. Наред с този успех на дневен ред се появи друг въпрос, който има-няма през година се повдига от нейни почитатели. А именно: тече ли циганска кръв във вените на най-гласовитата ни и успешна певица. 

Покрай песента със Софи Маринова беше естествено да се заговори за произхода на певицата, като до този момент тя не е коментирала темата. Най-накрая реши да просветли почитателите си и да каже истината. 

seo blog7

 Преслава се зачете в коментарите, които хората пишат под въпросната песен и искрено се забавлява с нещата, които научава за себе. Пайнерката е обърнала сериозно внимание на коментарите, които се отнасят до нейния произход. Едни я причисляват към циганите, други към власите, а трети – към цуцуманите. 

“Май не знаеш, че Преслава е от ромски произход и това високо пеене й е в кръвта”, гласи един от коментарите. “Преслава е влах, а не ромка или циганка, има разлика”, пише друг потребител. 

“Човек като си има дарбата няма значение какъв е. Преслава не си признава, но съм убедена, че е цуцуман – български цигани, които не говорят цигански”, смята друг фен на чалга фурията. 

Преслава видимо се забавлява с писанията на своите феновете и с ирония заяви, че с голям интерес следи новостите около себе си, за които дори не е подозорала./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Алекс Богданска изпадна в депресия, избяга от дома си и започна да... СНИМКИ