Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Imoti.net с експертна дискусия за пазара на недвижими имоти в София на 19 октомври

Водещият портал за обяви на недвижими имоти Imoti.net ще проведе нова експертна дискусия за имотния сектор, като този път на фокус е София. През последните месеци и години нарастващите цени на недвижимите имоти и бумът на новото строителство в столицата бяха обект на много спекулации и коментари, като някои анализатори дори започнаха плахо да говорят за имотен балон. Какво показват статистките за последното тримесечие и какво е бъдещето на строителството и пазара на недвижими имоти в София – това ще научим утре, на 19 октомври, по време на новата бизнес дискусия на Imoti.net. Тя ще се проведе от 10:00 часа в зала „Васил Левски“ в Hyatt Regency Sofia при спазване на всички противоепидемични мерки на здравните власти.

seo blog7

В дискусията ще се включат зам.-министърът на регионалното развитие арх. Иван Шишков, Георги Илиев – кмет на район Слатина на Столична община, Даниела Иванова – началник на отдел „Ключови партньорства“ в Пощенска банка, както и инж. Георги Шопов председател на УС на Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП) в България. Те ще обсъдят темата „Развитие на София за по-достъпни жилища“.

Експертният разговор ще бъде предшестван от анализ на пазара на недвижими имоти през третото тримесечие на 2021 г. в София и региона, който ще бъде представен от изпълнителния директор на „ЕРА недвижими имоти“ Антон Андонов. Как ще изглежда банкирането в бъдеще – ще разберем от Даниела Иванова – началник отдел „Ключови партньорства“ в Пощенска банка.

Бизнес закуската на Imoti.net в София е част от серията експертни дискусии, които сайтът за обяви на недвижими имоти провежда в различни градове в страната. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2021 г. се проведоха за шеста поредна година и през лятото отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2020 година.

See also  Таткото на руските олигарси Анатолий Чубайс избяга, скоро и други

Дискусията в София ще се проведе съобразно всички противоепидемични мерки. В залата ще се допускат посетители само с официален сертификат за ваксина или преболедуване, с документ за проведен PCR тест през последните 72 часа или антигенен тест от последните 48 часа.

Преди дискусията в София, екипът на Imoti.net гостува във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Пловдив и Стара Загора. За повече подробности следете уебсайта и социалните мрежи на Imoti.net, както и Investor Media PRO, където има подробна информация за бизнес закуските и Годишните награди на Imoti.net.

Генерален партньор на бизнес закуските е Пощенска Банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

гръцки преводач Добрич

Медийни партньори са Investor.bgDnes.bgManager.bgГрадът Медия Груп и вестник „Строител“.
 

Източник: