Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Харизанов: Няма тема за лидер на ГЕРБ, Борисов няма да свикне да губи

Темата за лидера на ГЕРБ – това не е тема табу, няма такава. Тя органично не съществува. Борисов няма да свикне да губи. Но това зависи от делата, а не от личното им виждане за победа и загуба. Битката сега е между ляво-либерално и дясно-консервативно. Ще видим накъде ще завие обществото – това е въпрос, който е рано да си задаваме.

Това заяви пред БНТ анализаторът Георги Харизанов.

seo blog7

Обществото, медиите и политиците са дали един толеранс на кабинета, за да се види какво смята да прави. Но още на третия ден се развенчаха много митове. Какво пречи тогава на третия ден да се пита защо премиерът Петков взима на свое лично разпореждане Агенцията по безопасност на храните (БАБХ), при все че се занимава с хранителни добавки… Крайно време е рекламните изречения да бъдат заместени с дела, посочи анализаторът.

Интересно ми е като се говори за реформа в съдебната система, с фиксирането в една персонална промяна, как точно ще се случи промяната, посочи Харизанов.

Той сподели, цитиран от Епицентър, че ще наблюдава с огромен интерес как ще се прави военен мост до Русе, който ще се използва и с други цели.

Поставете оценка:

2.4

Оценка 2.4 от 37 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  Засилено полицейско присъствие по пътищата на страната