Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ferrari Purosangue първият SUV в историята на марката влиза в производство

Ferrari Purosangue

 

ferrari-suv

seo blog7

Първият SUV в историята на Ferrari вече е готов да бъде представен на пазара в началото на 2023г. Верните фенове на марката които могат да си го позволят са приготвили парите за да го купят и притежават. Бяха показани първите снимки и видеоклипове на Ferrari Purosangue в социалните мрежи, които подлудиха феновете на марката. Автомобилът изглежда умопомрачително и няма как човек с лека ръка да го подмине. И този път Италианските производители на супер коли в завода Modena са надминали всички очаквания за качество и лукс.

Производството на пред производствените модели Purosangue, което е и първият SUV в историята на Ferrari, започна с появата на първите изображения.

ferrari-purosangue-suv

Наблюдавайки ги, виждаме, че предната част на италианския модел се отнася за SF90, докато разположението на маската ниско е характерно. Присъстват и пластмасовите протектори както на крилата, така и на периметъра на тялото. Към момента Ferrari не е публикувала никаква информация относно размерите или техническите характеристики на новия си модел Purosangue и разбира се не е предоставила абсолютно никаква информация за неговия дизайн – на тези снимки можете да видите само неофициални дизайни. Целия проект се пази в строга тайна.

Заедно с италианския супер джип, през 2023 г. ще започне изграждането на Ferrari Daytona SP3 – третият суперавтомобил от ретро серията Icona, който съчетава стила на едно класическото Ferrari от миналото с ултра нов модерен дизайн. Daytona SP3 също ще има V12 двигател.

гръцки преводач Добрич

Задната част на СУВ следва по-класическа линия, поне по отношение на светлините и четворните ауспуси, докато тук можете да видите референции от най-новия член на гамата, 296 GTB.

See also  Компании в Русия наемат самолети, за да не мобилизират служителите им

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

В момента няма официална информация относно моторите които ще бъдат използвани, въпреки че е много вероятно SUV да бъде оборудван и с атмосферен V12 комплект с мощност, достигаща 800 к.с., докато хибридните двигатели V6 и V8 няма да липсват.

Проблеми за автопилота на Tesla в Германия

Първият SUV на Ferrari, в най-популярната категория на световните автомобили, се очаква да счупи всички рекорди по продажби в историята на марката. Съдейки, разбира се, по катаклизма който предизвика появата на Lamborghini Urus. Италианската компания вече е счупила рекорда си по продажби през 2021 г. – с 11 000 продадени автомобила – което е с 22% повече в сравнение с 2020 г.

Виж: В началото на голям преход сме, заяви Зукърбърг, Meta търси партньори за изграждане на метапространството

Може да очакваме и в България някой олигарх да си купи луксозното возило за да впечатли обкръжението си, като сме сигурни че нито една от родните манекенки няма да остане равнодушна на покана за разходка с Ферари Purosangue.