Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ето коя е най-мразената жена във "Фермата“ СНИМКА

Страшен хейт събра една от най-красивите, но и най-твърдоглави жени във „Фермата“. Аксения се превърна в черната овца на стопанството и предизвика омразата на останалите участници, след като сътвори серия от гафове.

Домакинята се окичи с титлата “Дразнител № 1”, откакто е ратай. Аксения се ожали, че трябва да дои кравата, прекара пет часа в обора, ревейки, а накрая, отчаяна, заряза животното с пълно виме и си легна. Заради мудните й действия, гладни останаха зайците, кокошките и патиците, а също и съотборниците й. За капак, Аксения реши да си сложи гланц, въпреки че според правилата ратаите нямат право да използват козметика.

seo blog7

Ще има ли доене с хепиенд във “Фермата”? СНИМКИ 18+

Наказанието не закъсня – заради нейния гаф, от продукцията отнеха козметиката на всички жени в отбор „Нови надежди“. „Това е „Фермата“, а не спа център! Тук правилата и условията са сурови! Не можеш да продължаваш така. Ти на колко си години, да не си дете?“, избухна срещу нея фермерът на седмицата Иван. Хандбалистката Камелия също не й остана длъжна.

Това е първият изгонен от “Фермата”

“Правиш глупости, а после ревеш и очакваш съчувствие. Ако не ти издържа психиката, излизай!”, отсече тя. В атаката се включи и акушер-гинеколожката Мажена. „Трябва да мислиш малко повече, да си стегнеш мозъка!“, заяви полякинята, която от години живее и работи в България. Аксения обаче не прие критиките и обвини противниците си в жестокост./show.blitz.bg

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Сами от "Фермата" и Мила от "Сървайвър" чакат бебе СНИМКА