Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ето кои са големите мачовци във "Фермата" СНИМКИ

Вече е ясно кои са алфа мъжкарите в новия сезон на „Фермата“. Двама високи, силни и самоуверени участници рязко изпъкнаха сред конкурентите си. Баскетболистът Радо и хандбалистът Калин събраха очите на останалите претенденти за славата, след като надуха мускули, доплаваха със сал на брега на язовир Диканя и слязоха в стопанството.

Атрактивните състезатели са част от отбор „Нови надежди“ и със сигурност ще искат да се докажат на ветераните и победители от предишни сезони, сред които са рокаджията Дидо от „Д2“, пчеларят Яни, приключенецът Гуспата, хлебарят Чардар и автотенекеджията Гечо.

seo blog7

Топ прелъстителки щурмуваха “Фермата” СНИМКИ

Освен баскетболист, Радослав Колев е капитан на Локомотив София. Стърчи с една глава над всички и не крие превъзходството си. Въпреки че е израснал без баща, 34-годишният софиянец е изключително целеустремен и амбициозен.

Акушерката на Рачков и Криско влезе във “Фермата” и се закани… СНИМКА

гръцки преводач Добрич

Само година по-големият Калин Евтимов също не е за подценяване – той е отраснал в семейство на спортисти и е трикратен шампион по хандбал. Печелил е Купата на България, участвал е на европейско и световно първенство и не крие амбицията си да вземе 100-те бона от „Фермата“./show.blitz.bg

Източник

See also  Горещо! Маги Джанаварова лъсна на гола СНИМКА 18+ от ваната