Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

"Ергенът" Виктор Стоянов напусна работата си, защото…

Фитнес инструкторът и модел Виктор Стоянов, който в момента активно търси любовта в предаването “Ергенът” в ефира на bTV, напусна работата си в залата. Това призна наскоро самият той и вероятно е изненадал мнозина.

От тук нататък Виктор Стоянов ще търси нови професионални начинания, а във фитнес залата ще ходи, само за да поддържа атлетичната си форма. А може би вече отдавна ги е намерил…

seo blog7

Ева от “Ергенът” събра всички погледи с тази секси СНИМКА 18+ от Дубай

Все още не е ясно с какво точно е решил да се занимава Виктор Стоянов, който доби много бързо слава покрай участието си в риалити формата, пише “Телеграф”.

“Ергенът” призна колко деца иска да има и кой е най-скъпият подарък, който е правил на жена

“Дойде време да се сбогувам с любимата си фитнес зала. Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за възможността и доверието да бъда част от този прекрасен фитнес. Надявам се, че съм успял да допринеса за развитието на залата и че ще оставя хубав спомен на колегите си за съвместната ни работа”, споделя той. И добавя още:

“Повече от две години се занимавам с бизнес, който до този момент не съм споделил с вас. Вече стъпихме здраво на краката си с моите партньори и обещавам, скоро да ви дам повече подробности”, заяви Виктор./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Елизабет и Габриела от "Игри на волята" издирват приятелка на име Монна