Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Елизабет и Габриела от "Игри на волята" издирват приятелка на име Монна 

Голяма суматоха се наблюдава в социалните мрежи при две любими лица от формата “Игри на волята”. Блондинките Елизабет Василева и Габриела Димитрова от третия сезон на приключенското риалити издирват Монна. 

С такъв апел се обръщат двете към последователите си, чиято бройка е значителна и могат да й завидят голяма част от топ инфлуенсърите. 

seo blog7

“Търся Монна”, е написала Елизабет в своя Инстаграм и е добавила две ядосани емотиконки. Постът е споделен и от нейната приятелка Габи, с която участваха в едно и също предаване, а съдбата им отреди да съжителстват в едно племе. 

Двете красавици не дават повече подробности за самоличността на Монна. Под постта на Елизабет веднага заваляха предположения и дори има тагнати девойки с такова име. А най-близките им са притеснени и искат подробности. 

Според коментарите в социалната мрежа, Монна може би е тяхна приятелка, с която не могат да се свържат и очакват някои от останалите в приятелския им кръг да им помогне и евентуално да предаде на девойката, че е крайно необходимо на приятелките си. Ще следим профилите на момичетата, за да разберем развръзката на случая и най-вече коя е Монна.

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Пълен провал за Криско! Още една жена му би шута СНИМКА