Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Деси Цонева е оперирана! Реве и се тръшка от болничното легло, че много я боли ВИДЕО

Деси Цонева стресна до смърт приятелите си, след като се пуснала от болничното легло и със сълзи на очи сподели, че е оперирана. Щерката на Митко Цонев се тръшка на болничното легло от болки. 

Устатата Деси се е подложила на операция, която се оказала изключително болезнена, а във видео тя разкри през какви етапи е преминала. 

seo blog7

Любителският репортаж на Деси започва с думите: “След малко ми предстои да направя една операция, която отлагам от доста време. Не е нищо сериозно, козметична е. Ще премахнем кокалчето на моето красиво краче и ще мога да си нося отново токчетата”.  

“Излязох от упойка, операцията мина добре, сега идва периодът на възстановяването”, допълни тя. Няколко часа по-късно се появява страшна болка и Деси снима реакцията си, която безспорно може да изплаши всеки, който я гледа.  Деси не е на себе си и крещи: “Появи се болка, много силна болка. Боли”. 

“Един ден след операцията моята луда глава реши да се прибере вкъщи. Положението е…болящ крак, болящ пръст и стърчащ пирон. Ще очакваме резултатът да бъде добър, защото кой не желае да има хубави пръсти?!”, с надежда споделя тя. 

Деси има специална повдигната обувка, с която се движи спокойно без патерици. На петия ден вече е започнала да тренира и да се грижи за малката си дъщеря. Дори сподели, че се е возила на трамвай.  “Тази операция не пречи на нормалния начин на живот. Не съжалявам и определено си заслужава”, споделя Деси, след като болката е отминала и се чувства вече по-добре./show.blitz.bg

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Албена Вулева се пусна гола, мокра и напсува... ВИДЕО 18+