Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Дара Екимова се осмели да покаже най-личното… ВИДЕО

Дара Екимова представи новия си сингъл “После ще му мислиш”, промотиран в онлайн канала й в YouTube. Парчето е повече от въздействащо и със сигурност неочаквано за мнозина.

Песента е по музика и текст на Искрен Тончев и Дара Екимова, която стои и зад режисурата на видеоклипа. Както признава и самата Дара – “това е най-смелата и дръзка част от мен досега”.

seo blog7

Дара Екимова лъсна по зърна СНИМКА 18+

“Хора! Това е най-смелата и дръзка част от мен досега. Вълнувам се, защото съм много откровена в разказването на тази история. “После ще му мислиш” е истинска случка, оставих част от сърцето си в нея и продължих напред, след като я написах заедно с Искрен Тончев – Искрата.

НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова ВИДЕО

Вдъхновението ми роди картини, които са запечатали спомени. Всеки кадър, който виждате, означава нещо, всеки кадър е символ. За първи път влизам и в ролята на режисьор, затова много се вълнувам да гледате това видео. Екипът, с който съм работила по видеоклиповете на “Последен дъх” и “Война”, беше до мен и сега, за което съм им безкрайно благодарна, това е една нелека задача. Насладете се. Прегръдки от мен!”, споделя вълнението си изпълнителката./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Пълен шаш! Лъсна цялата истина за "Пиленцата от Монако", оказаха се... СНИМКА