Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Часовникът, който заменя портфейла ти

Устройствата Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic са определяни като най-модерните и функционални смартчасовници, като основна заслуга за това имат новата операционна система Wear OS Powered by Samsung и 5-нанометров иновационен процесор. Интересното за Wear OS Powered by Samsung е, че тя е разработена от Samsung съвместно с Google и с този софтуер свързването на часовниците с Android смартфони става още по-лесно.

Часовниците от серията Galaxy Watch4 предлагат голям брой приложения, свързани със здраве и фитнес, a и не само: Google Voice Assistant, YouTube Music, Google Keep и Google Maps също са в арсенала на Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic. Най-интересното, на което трябва да обърнем внимание, е фактът, че новите смартчасовници имат поддръжка за Google Pay, която феновете чакаха толкова дълго.

seo blog7
Часовникът, който заменя портфейла ти

С Google Pay притежателите на Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic могат да добавят дебитните и кредитните си карти към дигиталния си портфейл в Google. След като необходимите данни бъдат въведени веднъж, плащанията стават бързо и безконтактно, независимо дали във физически магазини или онлайн. Потребителите могат да плащат с Google Pay и директно от часовника си.


Иначе по отношение на дизайн, часовниците продължават да изглеждат страхотно, лесни и интуитивна за работа, а защитата от прах и влага ви позволява да не ги сваляте по време на работа и дори когато плувате. Super AMOLED екраните са с резолюция 396×396 пиксела при 1.2-инчовата версия и 450×450 пиксела при 1.4-инчовата версия.

Часовникът, който заменя портфейла ти

Настоящата линия смарт часовници на Samsung включва два модела: Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic, всеки от които се предлага в два размера: с екрани от 1,2 и 1,4 инча и с LTE и Bluetooth свързване. Основните акценти при тях са три: новият по-прецизен 3в1 BioActive сензор, новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която, както вече споменахме, е плод на колаборацията между Google и Samsung, и най-бързият процесор, създаван от Samsung досега.

See also  Нов бус от Peugeot и Toyota

Значително по-бързата и прецизна работа на серията Galaxy Watch4 се дължи именно на новия 5-нанометров процесор Exynos W920 и 1,5 GB RAM. Устройствата имат още: 16 GB вграден ROM, двулентов Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, както и LTE при версията с поддръжка на eSIM. Наличен е и пълен набор от сензори, като акселерометър, жироскоп, монитор за пулс и други. Към тях е добавен и сензорът Samsung BioActive 3 в 1, който измерва ЕКГ и анализира състава на тялото на потребителя.

Часовникът, който заменя портфейла ти

Часовниците Galaxy Watch4 са оборудвани с 361 mAh батерия, като от Samsung гарантират до 40 часа живот на батерията, при това при пълно натоварване и използване на всички функции. Можете да използвате зарядното на часовника, което е под формата на кръгла магнитна “шайба“, но на разположение имате и възможността за безжично зареждане от други зарядни устройства. За пълното зареждане са необходими около 2 часа.

гръцки преводач Добрич

И ако всичко казано до тук ви е допаднало, то ще завършим обзора на най-новите смарт часовници на Samsung със супер новина. Всеки, закупил мобилно устройство от избрана селекция на Samsung от партньорската търговска мрежа до 28.11.21 г., може да получи часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.

Часовникът, който заменя портфейла ти

Източник: