Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Бременната Сузанита шашна с тази промяна, призна, че… СНИМКИ

Откакто забременя Сузанита май променила голяма част от мисленето и приоритетите си. Или поне така изглежда отстрани от постовете й в социалните мрежи.

Наркотиците, скандалните прояви и провокативните клипове не са се появявали скоро на хоризонта при нея, което потвърждава промяната. Интересно е обаче, да видим докога ще продължи тя. Отговорен за нея до голяма степен е и мъжът до нея Марк Славов, на когото Сузанита неведнъж е благодарила, че е направил живота й по-смислен и разумен.

seo blog7

Сузанита пусна кадри от родилното! Валят честитки, но се оказа… СНИМКИ

“В момент, в който се бях загубила и не знаех на къде да се обърна, се появи той. Той е човекът, който дойде в хаотичния ми живот и създаде ред по най-хаотичния начин. Ред, от който аз се нуждаех. Даде ми голямото си сърце, чистата си душа, уникалната енергия, топлите ръце и прегръдки”, пише Сузанита.

Обрат! Сузанита пак изригна и хвърли нова бомба за гаджето и бебето СНИМКИ

“Вече не сме двама, вече сме трима. Обединихме душите си и създадохме най-чистата на света. Най-невинната и най-красивата. Душичка с ръчички и краченца, която много скоро ще види бял свят”, пише още певицата в мрежата./show.blitz.bg

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Сузанита пак се закани на баща си СНИМКИ