Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Певицата Бони отложи сватба, издаде подробности за събитието

Фолк звездата Бони изненада всички с новината, че стяга сватба. ПЛановете й били това да се случи до броение дни, но отложила събитието, заради ниските температури навън. 

Новината дойде като гръм от ясно небе за нейните почитатели, а певицата реши да внесе яснота относно плановете си за въпросната сватба. 

Оказа се, че Бони говори за нов музикален проект, върху който работи от няколко месеца. Тя дори организирала снимки за видеоклипа, но заради лошото време се наложило те да бъдат отложени. А парчето е озаглавено “Сватба”. 

Видно и от заглавието, песента е посветена на сватбения ритуал, тъй като звездата често е канена на пее на сватбени тържества и отдавна искала да направи тематично парче.

„Вече имам 3-4 нови песни и бих искала, ако може всеки месец да пускам нова песен и клип. Поради времето отложихме снимките. Предстои нещо много различно. Една песен, която е свързана с повод, през който всеки минава или всеки би искал, нарича се сватба. В моето творчество нямам такава песен“, разказва тя. 

Бони издава и още за предстоящия си сингъл, като лентата е изцяло е подчинена на веселието, свързано със сватбения ритуал.

„Хубавото е, че там пея на два езика – на български и на ромски. Песента е с много хубаво звучене. С режисьора Добри Николов сме измислили сценарий, който е супер позитивен, забавен… Нямам търпение да се затопли времето, да заснемем клипа и да я представя на всички мои почитатели и всички бъдещи младоженци, без значение на етнос, религия, националност. Да чуят и да се радват на парчето“ – обяснява певицата./show.blitz.bg

See also  Маги Халваджиян прикова погледите с тази СНИМКА

Източник