Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Бомба! Ариа срина Камелия със земята с тези грозни думи, заговори за зърна и пеперудки

Задава се нов фолк скандал, който има всички предпоставки да прерасне в истински земетръс, ако съдим по темперамента на двете певици, които се впускат във война. 

Неотдавна Камелия нападна случващото се в бранша и индиректно обвини актуалната фолк звезда Ариа за случващото се в нощните клубове и стремглавото потъване на бранша. Половинката на футболиста Георги Йомов не остана длъжна на колежката си и я затапи по брутален начин. 

В телевизионно интервю Камелия се опита да разсъждава върху случващото се в бранша и как шоуто е изместено от сеира. “Мисля, че повече се търси сеира напоследък, защото шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, така че да бъде очарована. А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, защото просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на колеги дори… Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката – това за мен е повече сеир, отколкото шоу. Така че аз съм „ЗА“ шоуто, но нивото доста се промени и сеирът измести шоуто!”, споделя изпълнителката на неостаряващия хит “Луда по тебе”. 

На последното участие на Ариа в хитов столичен клуб неин почитател я попита по микрофона как ще коментира думите на Камелия. Първоначално Ариа се направи на разсеяна, след което нанесе съкрушителен удар на по-възрастната си колежка. “На хора, които излизат по зърна и пеперудки по концерти, не приемам коментари за себе си”, каза ядосано Ариа и получи силни аплодисменти от агитката си в препълненото заведение./show.blitz.bg

@stanislav_mihaylov #ариа #камелия #скандал #aria #форю #bgtiktok @aria_official__ ♬ original sound – Станислав Михайлов

Източник

See also  Изненада! Ася Капчикова чака трето бебе