Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, шоу, спорт, технологии и здравни вести.

Преслава размаза Андреа в инстаграм

Преслава размаза Андреа с лайф в инстаграм, видя Hotnews.bg. Двете решиха по едно и също време да общуват с феновете си живо вчера вечерта, но добричлийката събра двойно повече интерес към своето включване в инстаграм. Докато близо 750 души гледаха блондито, Преси се радваше на вниманието на над 1100 зрители. Някои от фенове на Андреа дори й предложиха да включи Преслава в лайфа. 

Въпреки че бе без звук и целеше само да избере победител в една от многото игри, които рекламира Преслава, нейното представяне бе в пъти по-оборотно от това на колежката й. Андреа реши да говори с фенове в ресторант, като щедро показваше новите си силиконови гърди, но почитателите се интересуваха повече дали все пак смята да направи нова песен и да съживи кариерата си.

Много от тях пък критикуваха, че използва филтри и така не се вижда добре, но бившата на Кобрата бе категорична, че е в крак с новостите и използва филтри при всеки удобен случай. Тя обясни още, че в момента няма мъж до себе си, но въпреки това и въпреки предизвикателното си облекло, не можа да направи конкуренция на Преслава.

Източник:

See also  Алекс изтри фамилията Петканова

Leave a Reply

Your email address will not be published.