Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Бабикян: Нямаше особен смисъл от срещата между ГЕРБ и ПП. Мотото “изясняване на приоритетите” е комично

“Нямаше огромен смисъл от тази среща. Мотото “Изясняване на приоритетите между ГЕРБ и ПП” е комично. Приоритетите и на едната, и на другата политическа сила са известни”.

Това каза пред БНР PR експертът Арман Бабикян от “Ние идваме”, бивш депутат.

seo blog7

По думите му разговорът за пари, бюджет и цени на горива има място не на подобни срещу между политически сили, от които поне едната е заявила, че това не е разговор за правителство:

“Мястото на този вид срещи и разговори е в комисиите на Народното събрание, където членуват представители от всички парламентарни групи. Сега пред скоби се вадят експерти от две, а другите гледат по телевизията какво са си говорили и си правят изводи, след което ще влязат в парламента в съответните комисии и ще водят същия разговор”.
Арман Бабикян смята, че ГЕРБ са настоявали да се продължи този разговор (с ПП – б.р.), за да могат в един момент да кажат, че нямат големи различия, ПП са дали ясно да се разбере, че имат очевидни различия и нямат намерение да променят политиката си.

“Има едно-единствено забележително нещо, а това е комплиментът, който беше направен от ГЕРБ към г-жа Корнелия Нинова и БСП. Ако трябва да извадим нещичко пред скоби, това е протегнатата ръка”.

Поставете оценка:

гръцки преводач Добрич

Оценка от 0 гласа.

Източник:

See also  Софиянски за Костов: С Иван винаги сме били в добри отношения, но се разсърди за нещо