Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Асен Василев: Не трябва да се въвежда задължителна ваксинация

“Не трябва да се въвежда задължителна ваксинация”. Това каза в ефира на Bulgaria ON AIR Асен Василев, цитиран от novini.bg.

“Трябва истинска информационна кампания. Направихме всички мерки да се налагат на база това колко хора има в болниците и колко свободни легла има. “Зеленият сертификат” да е на база и преболедуване с доказани антитела. Надяваме се скоро това да стане факт и в Европа”, коментира председателят на “Продължаваме промяната”. Василев призова всички българските граждани да се ваксинират.

“Много ясно е планирано действието, което се случва в момента. Благодарение на актуализацията на бюджета има средства за хората на първа линия. Най-големият цинизъм е, че има шефове на болници, които получават заплати от по 100 хил. лв. на месец, а медицински сестри получават почти минимални заплати”, каза още той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

България

Източник:

See also  Има ли пpaвитeлcтвeн шпиoнcĸи coфтyep в Бългapия