Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Apple може да разработи второ поколение проследяващи устройства

През месец април 2021 година, Apple представи миниатюрни кръгли устройства с името AirTag, които имат за цел да помагат на потребителите да проследяват различни неща като ключове, чанти, домашни любимци или други. Малките „джаджи“ добиха популярност, макар и част от тях да не бе особено добра, поради употребата им с лоши намерения. Неведнъж сме ви разказвали за употребата им за проследяване на хора или пък автомобили, които по-късно биват откраднати.

Apple може да разработи второ поколение проследяващи устройства

seo blog7

Въпреки, че до момента няма слухове или официална информация за появата на второ поколение AirTag, то изглежда, че все пак Apple може и да направи подобен ход, сочат данни на популярния анализатор Минг-Чи Куо. Той разкри, че Apple може да разработи ново поколение, като се позова на нарастващите продажби през тази година.

През 2021 година са доставени около 20 милиона устройства, докато през тази година бройката се очаква да достигне до около 35 милиона. Разбира се, това не може да бъде сигурен знак за представянето на второ поколение AirTag, но все пак е един от първите слухове за него.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

Източник:

гръцки преводач Добрич

See also  WhatsApp спира да работи на тези смартфони от 31 декември