Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Алекс Богданска през сълзи разкри всичко за развода с Петканов и за изневярата с италианеца

Александра Богданска най-накрая събра сили да говори за скандалната раздяла с Даниел Петканов и защо се е стигнало до тук. Със сълзи на очи тя разкри през какъв кошмар преминава и как с помощта на психолог излиза от тази криза. 

Противно на очкаванията, Даниел е този, който иска развод. А Александра за първи път разкрива дали има замесен трети човек в техните отношения и какво решение са взели за сина си Габриел. 

“Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква идикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: “Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем”. Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това. Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца”.

“Аз очаквам от човека до мен да дойде и да ми каже, ако има нещо, което го приетснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го притеснява в моя характер и действия. Това не съм го правила и го отчитам като грешка’, казва тя в “Търси се”.  

“Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел.  Минах си доволно през всички състояния – през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение”. 

See also  Ето как реагираха Торино и Пашата към Камелия след скандала ВИДЕО

“В момента отношенията ни с Даниел са добри, общуваме предимно за неща, които са свързани със ина ни Габриел и как той да бъде щастлив. Психоложката ни посъветва са имаме т.нар. споделено родителство – колкото време е при мен, толкова да е и при Дани. Аз имам син и той има нужда от баща. А Дани е страхотен баща.

Много търпелив човек съм и не знам какво трябва да направи човек, че да повиша тон. Детето ме накара да се чувствам още по-свързана с Дани в това наше ядро акто цяло. 

Сърцето ми е не е готово за нова любов, страх ме е. Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за нормално. Но аз горях в тази любов и изведнъж някой ме попари”, откровена е до болка най-успешната родна инфлуенсърка. 

При първата ни раздяла с Дани преди години имах страх да зилизам навън и да се показвам пред хора. Правеха се много колажи с различни шеги, свързани със ситуацията тогава. Тогава се разделихме, защото отидох да работя в Италия като хостеса, исках да си изкарам пари и да си сложа гърди. Харесах си едно момче италианец и като се прибрах в България Дани рабра, стана ясно, че и той е бил с други жени, но фокусът остана върху мен. Пък аз не умея да соча другия с пръст и да казвам : “И ти си го правил”.

Той ме накара да изживея много голям срам, да се почувствам лош човек. С това момче от Италия обикаляхме много, понеже беше с големи възможности, возихме се на собствената му яхта и вътрешно се питах какво ли прави Дани. Послушах вътрешния си глас и реших, че има нещо недоизживяно. Ако не се бях върнала при Дани, щях цял живот да се питам какво щеше да стане, ако се бяхме сдобрили и дали щяхме да имаме щастливо семейство. 

See also  Семейна трагедия разтърси Джаферович, Жени потъна в скръб СНИМКА

Най-силното нещо, което ми помогна при раздялата, е Габриел. Какъв пример му давам на него?! Каква майка искам да бъда за сина си – това си повтарях непрекъснато. Иксам той да бъде силен човек и да вземе моя пример”, през сълзи говори тя. 

Източник