Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Знаете ли защо 20% от българските шофьори ще трябва да стават по-рано?

55% от анкетираните казват, че децата им стигат до училище пеша, а 20% от родителите ги водят до мястото на обучение с личен автомобил. 19% от децата пътуват до учебно заведение с обществен транспорт сами, а 5% – с придружител. Някои отговарят, че водят децата си на училище с такси ( 1% ).

На повечето родители им е необходим по-малко от половин час, за да заведат детето си на училище ( 67% ). За една трета от българите ( 30% ) изпращането на детето до училище им отнема от половин час до час. 2% от анкетираните губят от един до два часа на път за училище.

seo blog7

Почти 21% от родителите са принудени да стават по-рано, за да имат време да заведат детето на училище и да започнат навреме работния ден. 58% обаче нямат такъв проблем: обучението на децата не се отразява по никакъв начин на работата и графика им.

9% специално са се договорили за работа с гъвкаво работно време заради училището на децата си, а 6% променят работния си график през учебната година. Проучването е проведено през август 2022 г., анкетата включва 1000 респонденти-родители на възраст над 18 години.

Поставете оценка:

3

гръцки преводач Добрич
Оценка 3 от 6 гласа.

Източник:

See also  A1 и Слави от The Clashers с нова поредица образователни видеа в кампанията „Интернет за всички“