Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Жоро Тошев обърна палачинката срещу Лили Иванова

Журналистът Георги Тошев, който се забърка в грандиозен скандал, като сподели статуса за концерта на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив: „всичко има начало… и…! Да знаеш кога…и как…“, работи върху книга за примата. Скандалът е попречил на издаването ѝ сега и е принудил Тошев да изчака по-подходящ момент. Научихме, че журналистът работи върху нея от десет години и в нея ще има уникални архивни снимки на примата, каквито и тя самата не е виждала.

Както и редки записи и лични интервюта от нейни колеги и хора от най-близкото ѝ обкръжение, с които Тошев се е срещал. Книгата включва и ексклузивни коментари за Лили на легендарната певица Силви Вартан, както и на краля на чешката поп музика Карел Гот, с които Лили работи през годините. Интересното е, че Тошев е единственият журналист, който се е срещал лично с всичките мъже на голямата певица – и законни, и незаконни, затова все още не е ясно дали в изданието няма да има и мнения от тях.

seo blog7

„Ако някога има моя книга за Лили, то тя наистина ще е написана с уважение и ще съдържа истината за нея. Тя ще бъде признание за кариерата ѝ, а не зле прочетен мой статус във Фейсбук, без адресант. Никога не съм визирал нито нея, нито когото и да било, защото най-лесно беше да публикувам клип от концерта. Изпитвам невероятно уважение към Лили Иванова. Единствено мога да се радвам на успехите ѝ, на нейната мъдрост, каквото и да кажа вече ще бъде изтълкувано превратно. След като един мой пост, в който аз разсъждавам по принцип и никъде не съм казал към кого се отнася, предизвика подобни дискусии. Явно в моите думи всеки откри своята истина или прозря своите страхове. Единственото, което ме прави щастлив, е, че това е много хубаво огледало кой къде се намира“, коментира Георги Тошев.

See also  Таня Боева се завръща след дълга пауза и показа... ВИДЕО

Изявата на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив на 14 септември предизвика вълна от мнения и се превърна в най-коментираната тема в родния шоубизнес.

Емоциите закипяха след твърдения, че спектакълът не просто не е бил на ниво, а примата е пяла фалшиво и голяма част от зрителите са останали разочаровани. Ожесточените дискусии започнаха именно от статуса на журналиста.

Едни защитаваха певицата, други подкрепяха мнението на Тошев. Много от присъствалите на концерта свидетелстват, че озвучаването е било изключително лошо, а Лили непрекъснато махала към озвучителя, прескачала фрази, а на моменти сериозно се задъхвала. „Професионалист с опит няма да позволи публиката, особено сърдечна публика като пловдивската, да разбере, че има проблем.

А краят на концерта беше просто абсурден, да не кажа крайно обиден за публиката. Без да има индикации, че приключва, след една от песните просто си излезе и привика оркестъра също да си тръгва. Хората не вярваха, че така, без бис, е приключил, и поне 15 минути викаха „Още!“, докато накрая започнаха да се разотиват“, разказа жена, присъствала на спектакъла.

Много от колегите на примата, като Йорданка Христова и Георги Христов, с които водят тиха война през годините и дори са си позволявали да си разменят нелицеприятни реплики чрез медиите, застанаха на страната на примата, припомня “Галерия”.

гръцки преводач Добрич

Източник: