Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Закопчаха Алекс Богданска, тя се оплака в мрежата СНИМКА

Алекс Богданска пак е под прицел, но този път не заради бившия си Даниел Петканов. Моделката и инфлуенсър направи нарушение в центъра на София с колата си и веднага беше наказана от служителите на градска мобилност. 

Наскоро изкусителната моделка се оплака, че са й сложили скоба на автомобила и показа какво точно се е случило в нейно отсъствие. “По традиция всеки път, когато отида до офиса, идват тези мили момчета и ми слагат скоба”, пише Богданска в социалните мрежи, показвайки снимки на закопчаното червено спортно возило.

seo blog7

Алекс Богданска гази закона, глобиха я за… СНИМКА

По думите на Богданска – нарушение няма, а явно проявена небрежност от нейна страна – например грешно изписване на регистрационния номер на колата. При всички положения ситуацията, както изглежда, е завършила с усмивка.

Алекс Богданска пак получи щедър подарък, този път… ВИДЕО

“Защо го правите всеки път това. Ей, така да си лафим”, попита Богданска служителите на столичната градска мобилност, а те й отговориха, че досега не са я срещали и че в миналото други мъже са поставили скоба на автомобила и. “Докато не се изредите всички, няма да се успокоите”, констатира тя.

“За 30 секунди точно и видях как ми поставят скоба. Не е справедливо към мен”, оплака се още инфлуенсърката, която най-редовно е санкционирана за неправилно паркиране и добре познава тази ситуация./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Глория показа валентинката си