Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Задържаният за убийството в Монтанско имал други криминални прояви

21-годишен мъж е задържан за убийството на негов приятел в монтанското село Горно Церовене. По първоначални данни мъжът е починал от нанесен му удар с твърд предмет по главата. Арестуваният имал и други криминални прояви, разкри “Нова телевизия”.

Двама мъже на 21 и 53 години празнували заедно в местно заведение. След като си тръгнали между тях възникнал конфликт. Това се е случило около 19 часа във вторник на една от главните улици в монтанското село.

seo blog7

Убитият, на 53 години лежал в безпомощно състояние, разказва Цона Йорданова. Жената чула 21-годишния Алекс да тропа по прозореца ѝ, за да излезе и помогне. „Беше се притеснил. Каза ми да отида да му помогна да вдигнем Илиян, защото се е напил и не може да стане. Излязох, хванах го и му казах, че е човекът е умрял”, разказва тя.

По дрехите на 21-гошния Алекс са открити следи от кръв. Той е задържан от пристигналите на място полицаи.

„Намерени са и са иззети предмети със следи, открити са следи от кръв, както и предмети, които са от дърво. Тепърва ще се установява от експертизите точно с кой предмет е нанесен удара и как е причинена смъртта“, заяви Емил Александров, който е наблюдаващ прокурор.

Задържаният мъж имал други криминални прояви в селото. „Беше откраднал телевизор, въдици и други неща”, каза Ангел Лазаров.

„Правил е няколко опита за кражби и други неща. Имаше един период, в който го сплашиха и нямаше такива проблеми”, коментира Йордан Йорданов – кмет на село Горно Церовене.

гръцки преводач Добрич

Към момента мъжът е задържан за 72 часа. Предстои прокуратурата да поиска постоянна мярка за задържане.

See also  Един от загиналите полицаи помогнал на дете с ножица в черепа

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник: