Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Виктория призна за любовта с Алекса от "Игри на волята" СНИМКИ

За Алекса от “Игри на волята” се говори май от ден първи на тазгодишния сезон – покрай спечелените битки, любимата му Елица, която отпадна рано от надпреварата и за какво ли още не. От един момент нататък обаче, започна да се говори много и за отношенията на сръбския спортист с волейболистката Виктория.

Факт е, че двамата са най-острите характери в шоуто и като такива предизвикват серия от коментари от всякакъв характер. Приятелството им във формата неведнъж е било обсъждано от останалите – и най-често неодобрявано. Нещо повече – Виктория бе набедена и от последователите си в Инстаграм, че е влюбена в Алекса. Отговорът й, очаквано, предизвика двойно повече реакции!

seo blog7

Ето какво не знаем за финалистите в “Игри на волята” СНИМКИ

Това Елица от “Игри на волята” ли е?! Заприличала е на фолкпевица СНИМКИ

“Елица единствено може да е щастлива, че Алекса е намирал толкова верен приятел! Защото точно това сме аз и Алекса”, категорична е Виктория, която се кълне, че между нея и сърбина няма прекрачени граници, въпреки че някои техни моменти отстрани приличаха повече на флирт.

“Извоювайте си моето място и ще се радвам да ви гледам”, добави още Виктория на хейтърите си, които провокира да последват стъпките й в шоуто, за да има и тя шанса да ги коментира отстрани./show.blitz.bg 

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Мъжът на Алекс Раева искал да е депутат от партията на бившия й