Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Веско Маринов с юбилейно морско турне, ето къде гостува СНИМКИ

Веселин Маринов стартира традиционната си концертна обиколка из морските курорти на страната. Лятното турне на певеца стартира в понеделник, 18 юли и е озаглавено “40 години на сцена”.

Летовниците и гражданите в Царево ще бъдат първите, които ще се насладят на големите шлагери на Веселин Маринов. На следващия ден – 19 юли, концертът ще бъде в Бургас, а Летния театър в Морската градина ще бъде домакин за всички, които пожелаят да бъдат част от спектакъла.

seo blog7

Веско Маринов не прилича на себе си! Певецът чукна 100 кила СНИМКИ

Билети за концерта в Бургас вече могат да се намерят на касата на Драматичен театър “Адриана Будевска”, както и в онлайн мрежата.

“Скъпи почитатели, аз и моите прекрасни музиканти сме много щастливи да ви поканим на юбилейните ми концерти “40 години на сцена” край морския бряг”, това сподели изпълнителят в социалните мрежи и пожела на всички едно незабравимо музикално лято.

Веселин Маринов разплака с голяма семейна драма и страшна болка

До края на седмицата с песните на своя любим изпълнител ще се срещнат и жителите на Приморско – на 20 юли, а два дни по-късно Маринов гостува в Поморие – 22 юли. На 23 юли е в комплекс “Албена”.

гръцки преводач Добрич

На 25-ти е в Каварна, на 26-ти – в Бяла, а на 28 юли – в Летния театър на Варна.

Билетите за варненския концерт също вече са в продажба – на касите на Летен театър и ДКС, както и в мрежата.

Последните два концерта от голямото Лятно турне на Веселин Маринов са на 31 юли в Летния театър на Созопол и на 1 август – в Античния театър на Несебър./show.blitz.bg

See also  Благо бяга в чужбина с новата след раздялата със Златка

Източник