Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Валери шашна с признание след "Игри на волята": Усещах, че ще… СНИМКИ

Отпадането на Валери от “Игри на волята” предизвика масово недоволство и в социалните мрежи, не само сред участниците в неговия отбор. Симпатичният спортист, който още от ден първи показа защо мнозина го виждаха даже на финал, се оказа и много скромен в живота.

За изненада на мнозина обаче, той е очаквал, че може да му се случи нещо подобно като развой на арената. “Предполагах, че ще се случи. Усещах някак отвътре.”

seo blog7

Пълен шок в “Игри на волята”, от шоуто си тръгна… СНИМКИ

“Мислех да не пипам телефона още доста дълго време след края на участието ми, защото не ми липсваше. Оставих си главата на спокойствие, да скучае и беше супер. Навън винаги си гледаш телефона и се разсейваш. Иначе първото, което направих, когато излязох, е да отида да изненадам нашите, които тогава бяха на морето. Разбира се, месец след “Игрите” наблегнах на храната. Хапнах доста, ядох като животно и ми беше страшен кеф.”

Мирела от “Игри на волята” се оплака от жесток проблем, лицето й… СНИМКИ 18+

Като всеки спортист, и Валери е пълен с контузии и травми, но пък признава, че спортната гимнастика и като цяло спорта му е дал наистина много, не само откъм екстремни преживявания. След това започва да учи право и даже работи една година в Столична община.

гръцки преводач Добрич

“Хареса ми. Имах доста разходки. Обикалях по съдилища, по кантори. Помня как беше един хубав, слънчев ден. Трябваше да мина да си подпиша договора за минута-две и реших да изляза с кучето си, за да го разходя. И така отидох с него до Общината, вързах го отпред на една пейка и се качих. В един момент обаче, разбрах, че ще се забавя повече, а кучето вече беше започнало да лае долу.  Чувах как някакви хора викат, а той е буквално пред вратата. Беше страшен резил, стана ми много неудобно”, връща с усмивка лентата Валери./show.blitz.bg

See also  Гаджето на "Ергенът" Виктор не се стърпя и попиля... ВИДЕО

Източник