Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ваксинационен център ”Бар ЗаЗдраве”

Рекламна агенция McCANN Sofia в партньорство с “Медицински център Ориндж” и Фондация “Три жени” дават своя принос в борбата с COVID-19 чрез откриването на ваксинационен център “Бар ЗаЗдраве” в София. Центърът отваря врати на 16 декември 2021г., на адрес ул. “Шипка” 23 (входът е откъм ул. “Васил Априлов”).

„Бар за здраве“ дава възможност да се ваксинирате или да поставите бустерна доза в един различен ваксинационен център, където ще ви посрещне медицински консултант, на когото може да зададете всички въпроси, свързани с ваксинацията. Изнесен извън болничните заведения, новият център предлага спокойна и сигурна среда за ваксиниране, възможност за консултация със специалист и допълнителна подкрепа за връщането на ваксинираните към нормалния начин на живот – ваучери за големи отстъпки от редица столични заведения.

seo blog7

Поканени са всички, за които е настъпил моментът за бустерна доза или които все още не са ваксинирани, но обмислят да го направят или пък се колебаят. А ако вече имате зелен сертификат, но продължавате да имате и въпроси относно ваксините – добре дошли сте, за да ги зададете. Тук ще получите не само отговорите, но и чаша топъл чай или витаминен коктейл и лично отношение.

На място ще се срещнете с нашите медицински консултанти, с които можете да разговаряте за всичко, свързано с ваксинирането. Вашите въпроси и притеснения трябва да бъдат чути – затова сме осигурили всичко необходимо, за да се чувствате уютно, в добронамерена среда и да бъдете сигурни, че взимате информирано и правилно решение.

Идеята прегърнаха някои от най-любимите ни столични заведения – Ресторант La Bot-tega, Ресторант Cinecitta, Бар К.Е.В.А., Ресторант, Hamachi, Бар Jazu by Hamachi, Ресторант Mediterraneo, One More Bar, Бар Петък, Бар SODA, Ресторант Троянците. Заедно с тях ще дадем и един по-зелен талон към зеления сертификат – с него можете да получите отстъпка, в което и да е от партньорските заведения, за да се върнете спокойно към нормалния начин на живот.

See also  Проф. Момеков: Българите не се страхуват да боядисват косите си и да се татуират, но ги е страх да се ваксинират

За откриването ще дойде и самият Дядо Коледа, който ще се ваксинира при нас, преди да потегли с шейната към всички деца по света.

гръцки преводач Добрич

Ваксинационният център ще бъде с работно време:

Пн – Пт 8:00 – 10:00 / 17:00 – 20:00
Сб – Нд 11:00 – 19:00

Източник: