Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ужас! Синът на Тони Стораро счупил носа на Теди Александрова! Тя го обвинява, че е наркоман СНИМКИ

От много време в светските среди се шушука, че Теди Александрова и Емрах Стораро са гаджета. Те така и не го потвърдиха публично. Правят го едва сега на раздяла и то по много грозен начин. 

Изпълнителката на “Чалга пеперудки” хвърли няколко бомби от личния си живот от времето прекарано със сина на Тони Стораро. Пайнерката призна, че е била пребита от бившия си. Разкритията й стигат доста по-далеч с откровението, че Емрах е пристрастен към наркотиците. 

seo blog7

Теди Александрова публикува скрийшове на чатове с Емрах, от които става ясно, че той системно й е посягал. “Не се притеснявай, няма да кажа на лекарите и на полицията, че ти ми счупи носа. 

“На всички въпроси “Защо ме е ударил” – защото беше получил абстиненция. Нямаше наркотици и трева и не беше на себе си”, твърди още тя. 

“Тоя същият палячо, дете на конци, изкувай си там знаеш кое… Първо, че е важно, тревоман в абстиненция. Да не гледа мен и имотите ми, колко ги имам и нямам. Материален гъз, поне да беше жена, че да те разбера”, пише гневна Александрова в отговор на негово стори, в което твърди, че е певица от 10 години, но все още няма имот на нейно име. 

Според певицата, виновен за ттяхната раздяла е бящата на Емрах – известният певец Тони Стораро. На всикчи ни е ясно, че в тяхното семейство има традиция и никой не може да ги нарушава. Всеки мъж трябва да се ожени за девствена жена с мюсюлманска вяра и Емрах не е изключение от правилото, което прави разбираема реакцията на Стораро-старши. 

гръцки преводач Добрич

Теди Александрова сподели видеоклип, в който се вижда как Емрах стои в някакъв селски двор и до него мъже колят цели пет агнета. Изпълнителката на “Сърце мое” твърди, че това е ритуал-магия по волята на Тони Стораро, с която цели да ги раздели. 

See also  Тита показа нови устни, счупи всички рекорди ВИДЕО

По-късно Емрах отвърна на обвиненията на бившата си и заяви, че става въпрос за обикновен “курбан за здраве”. Неговите признания за Теди Александрова не са по-малко гръмки. Той твърди, че певицата го е заплашвала, че ще се самоубие. “Благодаря на Господ, че ме раздели с тази Сатана. Съжалявам, че съм бил под влияние на циганските й магии, с които тя се занимаваше”, твърди още той. 

Определено раздялата между Емрах и Теди Александрова е най-скандалната до момента, а изглежда двамата са решили да поднасят информацията лъжичка по лъжичка. Александрова се закани, че ще пусне “черешката на тортата”, което само можем да гадаем какво е, предвид всичко поднесено досега. 

 

Източник