Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ужас! Емили заряза тротинетката, ето с какво ново безумие се захваща СНИМКА

Социалните мрежи гръмнаха след поредното безумие на транссексуалната Емили, която в последните месеци си спечели прякора Тротинетката. Многократно застраши не само своя живот, но и този на шофьорите на пътя с безумните си действия с въпросната тротинетка, с която бе хваната да лети с над 100 км/ч. 

В последния си статус в мрежата Емили съобщава важно решение и много неприятна за нея новина, която може би ще успокои водачите на пътя. Но само на пръв поглед, готви нещо шокиращо, което ще накара всички да тръпнем от страх при появата й на пътя. 

seo blog7

След последната катастрофа, при която едва не загуби живота си, Емили е решила да продаде тротинетката си. Вчера возилото се появи в известен сайт за продажба на стоки. Малко по-късно във Фейсбук стана ясна и причината за решението – много глоби на Емили.

“Ще съобщя една неприятна за някои хора новина, но за някои хора – хубава новина!  Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката! Държа да споделя пред цяла България, че вече няма да ме видите да летя по магистралите! Бъдете спокойни! Много извинявайте за простотиите, които върших на пътя!

От Днес ( 30.Август.2022 ) официално приключвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и големи столични булеварди! Тоест вече няма да карам тротинетка, защото явно в България и в много държави е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка! Решението го взех окончателно, след като днес бях привикана за пореден път в Столичния КАТ, относно карането ми по главни пътища и магистрали!

See also  Шок!Денис Теофиков умря на 21 години

 Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лв. и 150 лв. После ме привикаха пак в КАТ на 25 август за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и уж съм блокирала движението, за което разбирате ли пак ме глобиха с 50 лв. и 150 лв.

И последно днес на 30 август ме привикаха отново, за това, че пак управлявам Ел. Тротинетка по големи булеварди и за това, че се придвижваме двамата с моя приятел Тихомир на тротинетката! За което ме глобиха отново с 50 лв., 150 лв. и 100 лв. Вече ми писна от всичко и се предавам!  РЕШИХ ГО – Приключвам с тротинетката!

Жал ми е, мъчно ми е, но ще трябва този филм да приключи!  От другият месец ще се записвам на курсове за мотор – категория А2 и на пролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор!”, пише във Фейсбук./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник