Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Цитиридис с интимно признание за Натали Трифонова СНИМКИ

Цитиридис пак се изпусна, май съвсем умишлено, с интимно признание за живота си. Направи го не пред кого да е, а пред една от най-сексапилните си колежки – синоптичката Натали Трифонова.

От следващата събота започва турнето на тв водещия “Това не е за по телевизията”. И ако се чудите с какво ново може да заинтригува гологлавия водещ своята аудитория – вероятно с подобен тип неподозирани откровения. И не само, разбира се.

seo blog7

Блага от “Ергенът” и Цитиридис – новата светска двойка? СНИМКИ

“Това всъщност е култова реплика от телевизионни гости”, обясни Николаос. “Няма водещ по телевизията, който да не е чувал това. Ти искаш да изкопчиш нещо от него, а той не иска да го каже по телевизията.” Идеята му е, че общуването му с публиката в залата ще е много по-интимно, отколкото през телевизионния екран.

“Аз съм свързан с повечето от градовете, в които ходя, а с тези, които не съм свързан, точно това ми е връзката – че въобще нищо не знам за тези хора“, разказа водещият и отговори на въпроса на Натали Трифонова как е свързан с родния ѝ град Велико Търново. “Първото ми сериозно гадже беше от Велико Търново.” Самата Натали пък, преди време му призна: “Имам гръцка жилка. Прабаба ми е гъркиня, от Ксанти е… “.

Известно е, че Николаос Цитиридис има връзка, която определя като “хубава и здрава”. Въпреки това предпочита да не разкрива подробности за любовния си живот и за приятелката си.

Цитиридис си плати за Бони ВИДЕО

гръцки преводач Добрич

“Не я крия, просто не я показвам”, пошегува се той. “Вярвам, че хората могат за съвсем други неща да си мислят, а не за мен. Има много примери, в които популярни хора казват с кого са и изведнъж вече няма значение с какво си популярен. Всички започват да говорят за гаджето ти.”

See also  Кифла от "Един за друг" вбеси зрителите

Решението за това е взето от него и партньорката му, като надеждата им е да успеят да запазят тази информация колкото се може по-дълго, макар да е трудно да остане тайна завинаги.

Николаос разкри единствено, че гаджето му е популярна личност, но не пожела да каже по-популярна ли е от него. “Аз мисля, че съм по-популярен от нея, тя няма да ми се сърди”, заяви той./show.blitz.bg

Източник