Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Танц "Пандемия" остави проф. Кантарджиев без думи

В неделя вечер колоритният член на журито – проф. Тодор Кантарджиев, ще бъде специално поздравен от сцената с танц, озаглавен „Пандемия“. Това определено ще зарадва професора и той с ентусиазъм ще откликне с „Браво“ и голямо „да“.

През целия епизод между членовете на журито ще прехвърчат шеговити и забавни реплики от типа „удари под кръста“, а Николаос може би ще постави своеобразен рекорд за най-много казани „НЕ-та“ в един епизод.

seo blog7

В разгара на осмия сезон на „България търси талант“  на сцената ще се качи талант, който вече я е покорил в един от изминалите сезони. Той бързо ще бъде разпознат и поздравен от Нико и Катето Евро, а номерът му ще бъде подобаващо оценен.

Циркова артистка от с. Добромирка ще очарова бляскавото жури със забавен номер и неподправеното си щуро настроение, което с лекота ще завладее и всички пред екраните. Неочакван микс от стенд-ъп комедия в съчетание с фокуси, ще изненада с демонстрация тип „неглиже“, но усещането рязко ще се промени с настъпването на неочаквания и дори шокиращ финал на номера.

Млад майстор на тротинетка ще изненада журито с екстремен номер, интелект и дар слово. Носител на 47 световни рекорда ще поизплаши четиримата, а Евелин май ще съжали за коментара си към него. Тя ще бъде поканена да се включи в страховитата демонстрация на сцената, а на финала Николаос ще възкликне с облекчение: „Колеги, радвам се, че вече всички сме си по местата и сме цели!“.

С думите „земляци сме“, красавицата Евелин ще посрещне поредния участник от град Перник, дошъл да премери сили за титлата „талант на България. Той ще запознае всички в залата, а и цяла България, с една много интересна и съвсем непозната игра, която ще демонстрира на сцената на шоуто.

гръцки преводач Добрич

Две приятелки и съученички ще стъпят на голямата сцена с идеята да споделят общата си страст към музиката и творчество, а прохождаща барабанистка ще впечатли с енергията си всички в журито с изключение на взискателния и изтънчен фен на барабаните – Николаос./show.blitz.bg

See also  Янка Рупкина и Владислав Славов с грандиозен концерт "Песните ти, Българийо" в Бургас

Източник