Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Световен блясък и трогателни изненади на юбилея на "Ритон" СНИМКИ

Невероятно светлинно шоу, стилна сценография и богат музикален репертоар превърнаха 45-ия юбилей на “Ритон” в истинско пиршество за сетивата на хиляди българи в препълнената зала 1 на НДК на 3 ноември.

Най-успешният ни дует направи своето поредно потвърждение от сцената, че когато любовта в живота е толкова силна, неминуемо се пренася и в творчеството им. Катя и Здравко поднесоха своя скъп подарък към публиката със закачливо намигване още в началото за своите бъдещи 50, 60, 70 и повече юбилея на сцената, в които със сигурност ще бъдат не по-малко изненадващи.

seo blog7

Вместо да извадят очи, изписаха вежди на “Ритон” преди концерта в НДК СНИМКИ

Всъщност, Катя и Здравко успяха да превърнат грандиозния си концерт и във вълнуващ разговор с публиката, която активно се включваше не само в песните на любимците си, но и в доброто настроение, с което те си разменяха закачки между песните.

“Ритон” разкриха кой е крадецът, който… ВИДЕО

По време на едно от изпълненията им дори, цялата зала заприлича на магично звездно небе заради невероятната атмосфера, която създадоха хилядите включени фенерчета на мобилните телефони.

гръцки преводач Добрич

За пореден път “Ритон” изненада с голяма доза креативност и световен блясък. Както и в предишни свои концерти, и сега дуета се довери на сценографите, които работят по европейските турнета на световни звезди от ранга на Енрике Иглесиас. А за звука разчитаха на “Сава про”, с които работят в последните близо 8 години вече.

Здравко от “Ритон” с взривяващ коментар в НС за квотите на БГ музиката ВИДЕО

Верни на стила си, “Ритон” отново изненадаха с екстравагантност – Катя се появи с атрактивна нова прическа и блестеше като чисто злато с шикозната си рокля, а белия костюм на Здравко добавяше чист диамантен отблясък в цялостното излъчване на дуета.

See also  Ето го новото гадже на щерката на Ванко 1

Не по-малко стилни бяха и вокалистките, и бенда на дуета, по-популярни като “Ангелите на Ритон”, с които след толкова години приличат досущ на истинско голямо семейство. Приятно съвпадение е, че освен 45 години на сцената, Катя и Здравко празнуват и още един юбилей – те са заедно със своя бенд вече 10 години.

Катя и Здравко по традиция изпяха най-големите си хитове, сред които “Джалма”, “Елате ни на гости”, “Цяла нощ”, “Някога, но не сега”, “Прегърни ме”, “Накъдето ми видят очите”, “Дон Кихот” и много, много други, но представиха и най-новите си песни, които ще намерят място в следващия им албум – “Крадецът на мисли”, “Случва се нещо”, “Брой до три” и други, които дадоха сериозна заявка за бъдещи хитове, създавайки такова настроение в залата, че някои даже скочиха да танцуват до местата си.

Голяма изненада от “Ритон” навръх 24 май СНИМКА

Новият албум на “Ритон” ще излезе и на компактдиск, и като цветна винилова плоча. За последните няколко години двамата издадоха червена, жълта и бяла плоча, а сега дойде ред и на още един цвят, но какъв ще бъде той, все още е загадка.

Този път, за изненада на мнозина в залата, в репертоара на “Ритон” мястото си отново намери и един от най-големите им хитове – “Изповед”, който много развълнува. Песен, която изстреля на върха преди години днешната голяма звезда на руската сцена и добър приятел на “Ритон” – Филип Киркоров.

Катя и Здравко не пропуснаха да изразят огромната си почит и признание към композитора Тончо Русев, написал някои от емблематичните им хитове и заедно с публиката го аплодираха дълго.

Трогателно и запомнящо се бе и финалното изпълнение на “Ритон”, като своеобразен поздрав към чествания наскоро у нас Ден на будителите. На отрупаната от букети и кошници с цветя сцена до Катя и Здравко излязоха сладурите от детска вокална група “Бон-бон”, за да изпълнят заедно новата песен на дуета, посветена на учителите./show.blitz.bg

See also  Разплете се мистерията с изчезналата тв водеща от БНТ СНИМКА

Източник