Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Сузанита пак се закани на баща си СНИМКИ

Сузанита стана майка, но дори това не промени отношението към баща й Орхан Мурад, с когото спряха да си говорят още докато изпълнителката беше бременна.

Както е известно родителите на Сузанита се разделиха след дългогодишен брак, а към днешна дата баща й вече има ново семейство и е щастлив с жена си Камелия. Наскоро пък младата майка заяви на всеослушание в социалните мрежи, че “лудостта” не я е напуснала дори и след раждането. “Лудостта няма да ме остави. Ние лудите не сме лоши хора”. 

seo blog7

Потрес! Сузанита прави бебето инфлуенсър СНИМКА

И за да не изневери на стила си да изумява феновете си, Сузанита обяви и любопитна подробност за това как гледа бебето си. Тя сподели, че не кърми, а причината за това е… баща й Орхан Мурад! Сузанита заяви, че кърмата ѝ е спряла и се зачуди дали това не е причинено от всичките драми с баща ѝ и стреса покрай тях.

Орхан Мурад изригна: На Сузанита й оставаха 2-3 месеца живот! Да замълчи, за да не стигаме до съд

Преди около месец сестрата на Сузанита изригна с разкрития за детството им, в които обвини Орхан Мурад в емоционален тормоз, изневери и какво ли още не. Турбо фолк легендата не остана длъжен и дори заплаши двете момичета със съд.

Самата Сузанита пък, неотдавна обяви, че скоро ще покаже цялата истина за баща си във видео в профила си в социалните мрежи. По всичко изглежда, че това ще се случи тази година./show.blitz.bg

Източник

гръцки преводач Добрич

See also  Лора Крумова стана двойничка на Наталия Симеонова