Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Стефан Янев: Проблемите на българите нямат партиен цвят

По-малко от две седмици преди предсрочния парламентарен вот на 2-ри октомври, в студиото на „Здравей, България” гостува Стефан Янев. Той е лидер на партия „Български възход”.

При избор дали да подкрепят мандат на „Продължаваме Промяната”, или на ГЕРБ-СДС, Янев отговори, че ще чакат трети мандат. „Нека не бързаме с червените линии, нека да влезем в реален разговор за възможните управленски решения, които предстоят”, призова бившият служебен министър-председател.

seo blog7

По думите му „червените линии” са, за да очертаят политическия профил на една партия. Когато обаче става въпрос за управленски програми и търсене на решения, тогава те трябва да бъдат на принципа на взаимодействието, категоричен беше лидерът на „Български възход”. „Решенията, които се търсят за българските граждани, за българския бизнес, нямат никакво партийно оцветяване – те са или работещи, или неработещи”, смята Стефан Янев.

Той подчерта: „Ако ситуацията е невъзможна и предполагаемо се очаква да има нови избори, поне да бъде направено възможно тези нови избори да бъдат след една година – т.е. да бъде програмиран този период. Всякакви варианти са възможни – това правителство да има някакво прилагателно, което се нарича „временно”, „програмно”.

Поставете оценка:

1

гръцки преводач Добрич
Оценка 1 от 1 гласа.

Източник:

See also  Важните новини във ФАКТИ на 08.07.2022 г.