Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Сексолог: Добре е мъжът да изневерява

Много са причините поради които мъжете изневеряват

Някои хора смятат изневярата за ужасно деяние от страна на партньора. И за тях това е категоричен край на дадена връзка.

izneveri

seo blog7

Да, ама не!

Оказа се, че ако един мъж изневерява на половинката си това никак не е лошо. Или поне така твърди сексологът Евгений Кулгавчук. По негови думи има доста плюсове в мъжката изневяра и дори това може да заздрави връзката с половинката му.

Прочетете още: Двуседмична идеална почивка в Европа според Chat-GPT

Кулгавчук смята, че изневярата може да спаси брака, ако сексуалният темперамент на партньорите не съвпада. Сексологът твърди още, че някои съпруги в този случай понякога дори са доволни от появата на „интимен асистент“. Това важи обикновено за рускините и останалите националности от бившия Съветски Съюз, както и за другите източноевропейски държави. Но последните години тази тенденция се забелязва и в България.

Кой изневерява повече? Мъжете или жените?

Специалистът добави, че по време на изневяра мъжът става по-внимателен, започва да се грижи за себе си и да е по-малко раздразнителен. Често жените им харесват тази „нова негова версия“.

Друга полза за жените в случай на изневяра на съпруга им е чувството за вина у мъжа. Често, като морална компенсация, съпругът е готов да даде на жена си щедър подарък и да направи куп компромиси за нея.

гръцки преводач Добрич

Изневерите имат плюсове и минуси

„Звучи странно, но изневярата има и своите плюсове. Ако научите, че половинката ви кръшка, то не бързайте да се разделяте, а помислете добре“, казва сексологът, цитиран от “Блиц”.

Прочетете още: Франция въвежда “алгоритмично видеонаблюдение” в големите градове

See also  Ето къде отиде Андре Токев веднага след затвора СНИМКА

Важното е да погледнете към това, което е спойката която ви държи заедно. Двойките, които оцеляват след една сексуална изневяра, обикновено са зрели възрастни, с деца, приятели и идентичен начин на живот и икономически интереси. И този тип връзки именно помагат да анализираме внимателно нашите решения затова как би се променила средата на живота ни ако половинката ни хване в изневяра.

Винаги преди да си помислете за сексуална изневяра помислете за последствията в краткосрочен и дългосрочен план.

Източник