Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Сашо Кадиев реве с крокодилски сълзи, чувства се предаден от… СНИМКИ

Преди броени дни се състоя партито на bTV по случай новия сезон на медията. Голяма част от популярните лица на телевизията се изсипаха на коктейла и видимо се забавляваха с колегите си. 

Но вниманието на всички бе привлечено от водещия на “Преди обед”, който се почувства засегнат от ръководството и по-специално от двама свои колеги. Това го принуди да се разплаче с крокодилски сълзи. 

seo blog7

Тази година за водещи на събитието бяха избрани актьорът и водещ на предаването “Мармалад” Иво Аръков, както и стендъп комедиантът Николаос Цитиридис. По-късно към тях се присъедини и дългокраката синоптичка Натали Трифонова. 

Синът на Катето Евро не присъстваше на звездния коктейл, но в разгара на вечерта от всички екрани се появи неговия образ. Беше записал специално видео, в което рони крокодилски сълзи. В клипчето обяснява, че завижда на двамата водещи и горчиво съжалява, че са му “изяли хляба” и тази година не е поканен като водещ на събитието. 

Кадиев вложи целия си актьорски талант, с което успя да разсмее всички в залата. Става ясно, че видеото е режисирано, но пък не се разбра каква е истината причина за отсъствието му. Сред гостите не забелязахме и никой от журито на “БЪлгария търси талант”, чийто сезон бележи огромен успех. 

Вместо това видяхме двама от членовете на журито на “Гласът на България”. Дара и Иван Лечев видимо се забалвяваха и успяха да приповдигнат настроението на всички с по две свои песни. Сред ВИП гостите на партито наш репортер видя още Антон Хекимян, Цветанка Ризова, Деси Стоянова, Мария Цънцарова, Петя Дикова, Светослав Иванов, Златомир Йочев, Саня Армутлиева, Поли Генова, Иван Христов, Михаил Билалов, Кирил Ефремов, Ивайло Везенков, Ива Екимова и дъщеря й Дара./show.blitz.bg

гръцки преводач Добрич

Източник

See also  Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки, появи се заедно във... СНИМКИ