Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Samsung България стартира Instagram фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв.

Samsung България стартира фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв. Компанията отправя креативно предизвикателство към потребителите да позират с Galaxy Z Flip4 за шанса да спечелят една от наградите на стойност 5 000 лв. или голямата награда на стойност 15 000 лв.

Galaxy Z Flip4, за който вече ви разказахме подробно, е новият сгъваем мобилен телефон на Samsung, който се отличава с разнообразните FlexCam възможности на камерата, ултра компактен и стилен дизайн, модерните цветове Bora лилаво, графит, розово златно и небесносиньо, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация.

seo blog7

За да се включат в конкурса, потребителите трябва да позират заедно с Galaxy Z Flip4, облечени в цветен и стилен модерен тоалет. Потребителите, които не притежават телефона, могат да посетят някой от магазините на търговските партньори на Samsung и да се снимат, позирайки с него. Кадърът трябва да е креативен и ефектен, за да предизвика одобрението на жури и публика, и за шанса да се пребори за награда. Само 4 лесни стъпки са нужни, за да се включи всеки желаещ:

Samsung България стартира Instagram фотоконкурс с награден фонд 30 000 лв.

1. да качиш своя снимка, позирайки с Galaxy Z Flip4, в профила си в Instagram в срок, определен в условията на конкурса (Instagram профилът трябва да е публичен);
2. да отбележиш и да последваш @samsung_bulgaria в Instagram;
3. да добавиш #ZFlip4Contest в публикацията си в Instagram;
4. да се регистрираш за участие на http://www.zflip4contest.com/.

Жури в състав популярната певица Тита (@titaxristova), както и изключително харесваните инфлуенсърки Надежда Росенова (@nadezhdarosenova) и Валерѝ Йорданова (@valerieyordanova) ще избере най-добрите 30 кадъра за всеки от месеците октомври, ноември и декември. Тяхната селекция от кадри ще бъде качвана в Instagram профила на Samsung България (@samsung_bulgaria) всеки месец, за да може лайковете на аудиторията в Instagram да определят Победителя на месеца, който ще спечели 5 000 лв.

See also  Първият автомобил, отпечатан на 3D принтер, бе регистриран в Украйна

Жури от едни от най-популярните инфлуенсърки в България – Николета Лозанова и Александра Петканова – ще избере 30 най-добри кадъра от месечните селекции и именно те ще се състезават за голямата награда от 15 000 лв. през януари 2023 г.

гръцки преводач Добрич

Конкурсът ще се проведе на 4 етапа. През месеците октомври, ноември и декември Samsung България ще раздаде по една награда по 5 000 лв., а през месец януари – голямата награда от 15 000 лв. Ключовите дати за различните етапи на конкурса са публикувани на страницата на конкурса http://www.zflip4contest.com/. Ако сте заинтригувани, пълната информация и графика на провеждане на конкурса се съдържа в Общите условия на конкурса.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник: