Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

"Ритон" вдигна Ямбол на крака! СНИМКИ

Концертът на “Ритон” в Ямбол, част от турнето, с което тази година те отбелязват своите 45 години на сцената, се превърна в истински празник за града.

Близо два часа Катя и Здравко раздаваха щедро златни хитове, нови песни и усмивки и бяха още по-щедро възнаградени с аплодисменти и бурни емоции от многобройната си публика. 

seo blog7

“Ритон” с нова дата и изненади в Ямбол ВИДЕО

Заедно с най-успешния роден дует, на ямболската сцена се качиха и техните музиканти, които ги следват неотлъчно. Именно те изпълниха и първия хит на “Ритон” – “Трябва да чакаш”.

гръцки преводач Добрич

“Честит празник на патерица, защото трябваше да сме на 11 юни на тази сцена, но много силно валеше. И се радваме, че успяхме да сме тук, все още в рамките на празника на прекрасния ви град”, пръв поздрави Здравок развълнуваната публика.

Здравко от “Ритон” с взривяващ коментар в НС за квотите на БГ музиката ВИДЕО

Любимците на няколко поколения българи припомниха емблематичните си хитове – “Как си, амиго”, “Елате ни на гости”, “Някога, но не сега”, а също и някои от най-новите си парчета – “Брой до три”, “Счупеното носи щастие”, “Твоята жена”. Разбира се, нямаше как да си тръгнат без да изпълнят и любимата на мнозина “Джалма”, превърнала се в тяхна визитна картичка през годините./show.blitz.bg

Източник

See also  Пореден шамар за Лефтеров! Джаферович се просълзи след... ВИДЕО