Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Ретро-футуристична кафеварка с модерни функции

Казват, че човек се определя от любимата му напитка и от любимото му произведение на изкуството. Няма значение кой го казва, просто ни повярвайте. В подкрепа на това твърдение един изобретател разработи концептуална кафемашина, която е вдъхновена от Star Trek и Apple.

Модерни технологии и ретро-футуристичен дизайн са концентрирани в тази кафемашина. В същото време функциите ѝ некак не са ретро. Устройството има лесно и интуитивно управление с помощта на сензорни панели, които донякъде напомнят панелите от лентата Star Trek.

seo blog7

Тук идеята на дизайнера е изключително проста: за да се приготви висококачествено филтърно кафе, е необходимо доста време. Но когато приготвяте кафе в тази машина, се създава впечатление за почти едновременен процес. Всичко това се дължи на различни процеси, които отвличат вниманието.

Ретро-футуристична кафеварка с модерни функции

На мястото за кафето на зърна има цифрова везна и е необходимо само едно просто завъртане, за да вкарате зърната в мелничката. Има и превключвател, който включва самата кафеварка. За да направите това, капакът ѝ трябва да бъде затворен.

Освен това вътрешните отделения имат специална защита за предотвратяване на навлизането на влага, което е съвсем в стила на Apple технологиите. Самата кафемашина е със сгъваема конструкция, в която е интегрирано място за филтрите.

Те трябва да се сменят след всяко приготвено кафе. И въпреки че кафето Americano не е толкова популярно у нас, в случай че харесвате разтворимо кафе и в същото време не харесвате вкуса на синтетичните добавки, ето ви една полезна нова джаджа.

гръцки преводач Добрич

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 2 гласа.

Източник:

See also  Goodyear направи автомобилна гума от соя, бор и ориз, и планира да я пусне на пазара