Новини от последния час | BGvesti.eu

BGvesti.eu – Новините днес от България и света, Бизнес, Борси, Шоу, Спорт, Технологии

Подробностите ще решат сблъсъка срещу Швейцария, смята португалецът Уилям Карвальо

Португалия може да е победила опонента си от 1/8-финалите на Световното първенство Швейцария с 4:0 през юни, но халфът Уилям Карвальо смята, че неговият отбор ще бъде прецизно фокусирана върху детайлите, когато се срещнат отново във вторник за място на четвъртфиналите.

„Сигурен съм, че ще се изправим срещу швейцарски отбор с много владеене на топката и сме готови за това. Имаше изненади на това Световно първенство, това е факт, трябва да сме концентрирани от първата минута до последно, така че нещата да вървят по нашия начин, а не по обратния“, каза Карвальо пред Ройтерс.

seo blog7

Европейски шампион с Португалия през 2016 г., вярва че изненадващото поражение от Република Корея (1:2) е помогнало да бъдат направени съответните изводи.

„Мисля, че Португалия трябва да играе както в първите два мача – обединено, от началото до края. Знаем, че ще се изправим срещу много труден съперник и детайлите ще имат значение, трябва да сме готови. Говорим за два големи национални отбора, които ще дадат всичко от себе си, за да спечелят, а детайлите ще направят разликата.

Имаме топ играчи и от първия ден знаехме, че искаме да стигнем възможно най-далеч, но точно сега трябва да се съсредоточим върху швейцарците“, добави той.

Източник:

See also  Честита Нова година от Gong.bg, скъпи читатели!